Uitbreiding van het geteelde oppervlak – bloemenweide in 2018

Het geteelde oppervlak zal gradueel uitgebreid worden op een extra 30 are. De ingebruikname zal op dezelfde manier gebeuren als voor het deel waar heden al geproduceerd wordt: aanleggen van een groenbemester tijdens het eerste jaar en groentenproductie vanaf het tweede jaar.

De eerste stap houdt in dat de grond een eerste maal bewerkt zal worden waarna de groenbemester zal worden ingezaaid. De groenbemester is een mengsel van verschillende planten welke middels hun wortelstelsel de bodem verbeteren. Het gekozen mengsel bestaat deels ook uit een bijenmengsel, om onze vriendjes de bijen eens goed te verwennen!

Als alles gaat zoals voorzien, zal u kunnen meegenieten van een prachtige bloemenweide op het achterste deel van ons perceel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *